Рукав для запікання
Так звані рукава для запікання зовсім не є такими, це умовна назва. Вони являють собою спеціальну товсту жаростійку прозору двошарову плівку у вигляді рулону та скоби (кліпси). Виготовлені з поліетилентерефталату - різновиду пластику.
-
Рукав для запікання 3 м у рулоні з кліпсами
39 ₴/рулон33,93 ₴/рулонГотово до відправки Оптом і в роздрібрукав 3м
-
Харчовий рукав для запікання 10 м в рулоні з кліпсами
57 ₴/рулон49,59 ₴/рулонГотово до відправки Оптом і в роздрібрукав 10м
Чи не шкідливо користуватися таким рукавом?
Численні дослідження, проведені вченими, довели, що поліетилентерефталат відносно безпечний і не представляє шкоди при нагріванні принаймні до 230 градусів. Тому при розміщенні рукава в духовці прослідкуйте, щоб температура не піднімалася вище 200 градусів Цельсія і щоб кліпси і сам пакет не торкались нагрітих частин духовки. Це дуже важливо, інакше пластмаса розплавиться. Ще одним строгим вимогам безпеки є вимкнути режим конвекції в печі, інакше гаряче повітря розплавить пакет (рукав). Рукав для запікання оптом можна вибрати, замовити, отримати знижку і купити з доставкою по Україні недорого за дрібнооптовою та великооптовою ціною. Постійним покупцям від вартості замовлення - знижки і бонуси.
Як готувати в рукаві
Готується їжа в рукаві дуже просто: попередньо замариноване (якщо потрібно) м'ясо або рибу, а також овочі до поміщають усередині рукава і з'єднують краї кліпсою. Виходить щось на зразок батона ковбаси. Акуратно ставлять у духовку і тушкують до готовності. Рукав зроблений з двошарової плівки, і з одного боку має маленькі отвори: треба завжди розміщувати рукав отворами догори. Вони потрібні для того, щоб виходив пар і рукав не розірвало.
Які переваги готування в рукаві
Основні переваги такі:
- весь жир залишається всередині рукава, тому мити духовку не доведеться;
- не потрібно рослинне масло або інший жир для готування - вистачає того, який виділяється з продукту;
- рукав прозорий, а значить, можна спостерігати за процесом приготування, це естетично красиво;
- їжа прогрівається рівномірно.
Рукав або фольга?
Готування в рукаві дуже схоже на готування у фользі, у якої є багато прихильників. Перевагою перед фольгою є герметичність: фольга пропускає жир, якщо нещільно її згорнути, і прозорість: у фользі не видно, як іде процес.