Продавець ПакетПак розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1489 відгуків
Відправлення після 15.00 (сб-чт). Термін відправки 1-2 дні!ВІДПРАВКА ЗАМОВЛЕНЬ

Вітаємо! Зараз наша компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки у нашому інтернет магазині – вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим часом, очікуйте на дзвінок менеджера. P.S. якщо ваше замовлення вимагає терміновості, зв'яжіться з нами у viber +380 (93) 969-36-29, ми постараємося вам допомогти :)

+380 (93) 969-36-29
Торговий комплекс Нове місто, Базова 17, Одеса, Україна
Інтернет магазин "ПакетПак"

Рукав для запікання

Так звані рукава для запікання зовсім не є такими, це умовна назва. Вони являють собою спеціальну товсту жаростійку прозору двошарову плівку у вигляді рулону та скоби (кліпси). Виготовлені з поліетилентерефталату - різновиду пластику.

Чи не шкідливо користуватися таким рукавом?

Численні дослідження, проведені вченими, довели, що поліетилентерефталат відносно безпечний і не представляє шкоди при нагріванні принаймні до 230 градусів. Тому при розміщенні рукава в духовці прослідкуйте, щоб температура не піднімалася вище 200 градусів Цельсія і щоб кліпси і сам пакет не торкались нагрітих частин духовки. Це дуже важливо, інакше пластмаса розплавиться. Ще одним строгим вимогам безпеки є вимкнути режим конвекції в печі, інакше гаряче повітря розплавить пакет (рукав). Рукав для запікання оптом можна вибрати, замовити, отримати знижку і купити з доставкою по Україні недорого за дрібнооптовою та великооптовою ціною. Постійним покупцям від вартості замовлення - знижки і бонуси.

Як готувати в рукаві

Готується їжа в рукаві дуже просто: попередньо замариноване (якщо потрібно) м'ясо або рибу, а також овочі до поміщають усередині рукава і з'єднують краї кліпсою. Виходить щось на зразок батона ковбаси. Акуратно ставлять у духовку і тушкують до готовності. Рукав зроблений з двошарової плівки, і з одного боку має маленькі отвори: треба завжди розміщувати рукав отворами догори. Вони потрібні для того, щоб виходив пар і рукав не розірвало.

Які переваги готування в рукаві

Основні переваги такі:

  • весь жир залишається всередині рукава, тому мити духовку не доведеться;
  • не потрібно рослинне масло або інший жир для готування - вистачає того, який виділяється з продукту;
  • рукав прозорий, а значить, можна спостерігати за процесом приготування, це естетично красиво;
  • їжа прогрівається рівномірно.

Рукав або фольга?

Готування в рукаві дуже схоже на готування у фользі, у якої є багато прихильників. Перевагою перед фольгою є герметичність: фольга пропускає жир, якщо нещільно її згорнути, і прозорість: у фользі не видно, як іде процес.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner